GazetaTjeter.com
Analiza e lajmit


Kliko për më shumëKliko për më shumë

Nga Kim MEHMETI – A do bëhet Shqipëria vend ku do strehohen vrasësit serb

Po, me moskalimin e rezolutës për gjenocidin në Srebrenicë sot në parlamentin shqiptar, Shqipëria ngelet vendi i vetëm në Ballkan që zgjodhi të jetë në krahun e vrasësve.

Dhe do mbetet përgjithmonë e paqartë me çka ne shqiptarët e merituam këtë turp që deputetët e ‘RIlindjes’ të jenë aq të kujdesshëm ndaj vrasësve serb, e të pashpirt ndaj viktimave boshnjake.

Siç do mbetet gjithashtu e paqartë ç’është ajo që regjimin e Piktorit e bënë të jetë më proserb se vet serbët dhe që e çon të bëjë çmos që t’ua shpërlajë krimet vrasësve serb, atyre që e kërcënonin botën se për një serb të vrarë, do vrasin njëqind myslimanë?

Siç duket në Tiranë gjallëron një çmenduri dhe perversitet politike që nuk mund të shpjegohet me asgjë racionale, përpos me të vërtetën se ‘Rilindja’ më parë mund të heq dorë nga shqiptaria, se sa nga serbizmi të cilin e ka thellë në shpirt.

Siç nuk ka dyshim se serbët gjithnjë e më shumë Shqipërinë do e ndjejnë si atdhe të dytë të tyre, ku jo vetëm që do i kalojnë pushimet, por ku do mund të strehohen edhe nëse dikush do i akuzojë për krime të bëra mbi boshnjakët dhe shqiptarët e Kosovës.

Po pra, sot më qartë se kurdoherë u pa se regjimi i tanishëm në Tirana, i shërben shovinizmit serb më shumë se edhe vetë serbët dhe se, Shqipërinë e kanë në duar ata të cilët janë më të kujdesshëm ndaj Beogradit se sa ndaj shiptarisë.

Dhe dikush do thotë se çdo popull i ka idiotët e vet politikë. Po, çdo popull i ka edhe halet dhe kanalizimet e ujërave të zeza, por ato i mbulon që të mos shihen dhe nuk e lanë fytyrën politike me pisllëqet që rrjedhin nëpër to


Ju, sigurisht, jeni të lirë t'i përdorni materialet tona, por në çdo rast duke cituar medien dhe autorin.
Ju gjithashtu mund të lexoni
VINI RE: Disa materiale në këtë hapësirë janë marrë nga interneti, duke u vlerësuar si në përdorim publik. Nëse subjektet e pranishme në foto ose video, apo autorët do të kenë diçka në kundërshtim me publikimin, do të mjaftojë të kërkojnë heqjen duke dërguar një email në: kontakt@gazetatjeter.com. Ne do të marrim masa sa më shpejt të jetë e mundur.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More