Browsing Category

Blog

Agron Tufa – Gërmo Tare, gërmo…

Dosjen e plotë të Martin Camajt, të cilën Autoriteti i Dosjeve ia dorëzoi Auron Tares, dihej që ai do ta shfrytëzonte selektivisht. Ai që ia ka përgatitur e dorëzuar, e di këtë dhe bën mirë të flasë. Megjithatë dosja nuk gjendet vetëm në

Ylli DYLGJERI – Ky je Ti

E gjithë Amerika është ngritur në këmbë duke kërkuar që Policia të mbajë përgjegjësi për ato ç’kanë bërë në kamera e pas kamerave. Po digjet e shkatërrohet atdheu i lirisë. Bota është mbërthyer në ekranet e TV-ve. Duam vepra konkrete

Indrit VOKSHI – Pa komplekse!

Demokratët shqiptarë, anëtarë dhe simpatizantë të PD, të djathtët jashtë PD, nuk duhet të kompleksohen dhe të bien viktima të operacioneve propagandistike, të cilat synojnë që PD-në e ulur në tryezën e reformës zgjedhore, ta trysnojnë e ta