GazetaTjeter.com
Analiza e lajmit
Browsing Category

Uncategorized

Facebook në ndihmë për ndalimin e Covid: ja si

Të dhënat e Facebook do të përdoren për të kontrolluar infeksionin Facebook bën publike të dhënat e mbledhura përmes aplikacionit të tij për të ndihmuar qeveritë dhe profesionistët e kujdesit shëndetësor të luftojnë infeksionin nga