GazetaTjeter.com
Analiza e lajmit


Kliko për më shumëKliko për më shumë

Nga Enver BYTYÇI – Kush është brava dhe kush çelësi në PD?!

Mendonim dikur se PD-së i erdhi në krye një lider “modern”! Të jem i sinqertë, me këtë sy e shihja Lulzim Bashën! Por politikani modern me pozicionin që i japin Bashës sondazhet, do të ishte dorëhequr një qind herë deri më sot! Të kesh vetëm 25 përqind të mbështetjes së anëtarësisë, ndërkohë që rivali yt mbështetet nga 73.5 përqind e tyre dhe të vijosh të mbash çelësat e zyrës, kjo është jo vetëm e turpshme, por edhe e paimagjinueshme!

Ndërkaq Lulzim Basha ka mbështetjen e vetëm 18.7 përqind të shqiptarëve, të 7.5 përqind të anëtarëve të LSI-së dhe 3.4 përqind të anëtarësisë së partive të tjera. Vetëm zgjedhësit e PS-së e mbështesin atë me 19. përqind, ose 5.4 përqind më shumë se sa Berishën. Çka dëshmon aleancën e pandryshueshme Brava-Rama!

Se Lulzim Basha do ta çonte veten të ndërronte mbiemrin e tij pas ndërrimit të bravave, këtë askush nuk e kishte çuar ndërmend. Që një i vetëquajtur kryetar i PD-së të mbyllet në bunker dhe të mos guxojë të shkojë as në fushatë elektorale te anëtarësia, kjo nuk besoj  të ketë ndodhur në historinë e ndonjë partie politike në Europë! Prandaj demokratët nuk besojnë më te brava, por te çelësi që rikthen demokracinë! Luli është Brava, çelësi është Berisha!

Çfarë nuk i ban burrit vaki, kish pasë thanë një Zenel Marku në Kalis të Kukësit!


Ju, sigurisht, jeni të lirë t'i përdorni materialet tona, por në çdo rast duke cituar medien dhe autorin.
Ju gjithashtu mund të lexoni
VINI RE: Disa materiale në këtë hapësirë janë marrë nga interneti, duke u vlerësuar si në përdorim publik. Nëse subjektet e pranishme në foto ose video, apo autorët do të kenë diçka në kundërshtim me publikimin, do të mjaftojë të kërkojnë heqjen duke dërguar një email në: kontakt@gazetatjeter.com. Ne do të marrim masa sa më shpejt të jetë e mundur.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More