GazetaTjeter.com
Analiza e lajmit


Kliko për më shumëKliko për më shumë

Nga Ylli Manjani – Harroi k*qet dhe po ha (m)unë

“Shumë vetë më pyesin – “Pse ti?”.

Po kush?

A mund të përballet me këta një prind që ia heqin fëmijën nga grupi? Po një trajneri që i heqin liçencën? Po një ekipi, se e kanë provuar edhe ekipet dhe i kanë zbritur dy kategori më poshtë? Pra, duhet ta bëjë dikush që nuk ka asgjë për të humbur.

Unë çfarë kam për të humbur?

Unë nuk luaj futboll, djali im nuk e ka mbushur moshën të luajë, ekipi që përfaqësoj është më i miri sot në kampionat.

Unë nuk po kandidoj vetë, as po ju them kë të votojmë, thjesht po ju kërkoj ‘fair play’”- thotë Erion Veliaj.

***

Shiheni se si iu shkrinë koqet e hekurit dhe tani bën konen…

Por shihni sa herë e përdor përemrin vetor “unë”.

Unë jam.. Unë s’jam…. Unë luaj…. Unë s’luaj… Unë përfaqësoj… Unë jam pronar…. Unë kam ekip…. Unë jam më i miri… Unë… Unë…. Unë…

Harroi koqet dhe po ha (m)unë.

Qesharak dhe i neveritshëm!


Ju, sigurisht, jeni të lirë t'i përdorni materialet tona, por në çdo rast duke cituar medien dhe autorin.
Ju gjithashtu mund të lexoni
VINI RE: Disa materiale në këtë hapësirë janë marrë nga interneti, duke u vlerësuar si në përdorim publik. Nëse subjektet e pranishme në foto ose video, apo autorët do të kenë diçka në kundërshtim me publikimin, do të mjaftojë të kërkojnë heqjen duke dërguar një email në: kontakt@gazetatjeter.com. Ne do të marrim masa sa më shpejt të jetë e mundur.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More