GazetaTjeter.com
Analiza e lajmit
Browsing Category

Kafshë

Një qen në shtëpi të shton jetën (e thotë shkenca)

Ishim gati të vinim bast dhe (më në fund) tani e konfirmon edhe shkenca: të kesh qen na bën mirë, zvogëlon rrezikun e vdekjes, na mban në gjendje më të mirë, por gjithashtu na bën edhe më të lumtur Të kesh një qen shton jetën! Kësaj

11 gjëra që mund të parandjejnë qentë

Qeni është sigurisht miku më i mirë i njeriut. Ka shumë virtyte siç janë ndershmëria, besnikëria, shoqëria, ngrohtësia që e lidh me të zotin e tij pa kushte dhe me vetmohim. Po ashtu është edhe kafsha shtëpiake më e dashur. Por qeni ka