- SPONSOR -


- SPONSOR -

Browsing Category

SHËNDET

CureVac, vaksina e re kundër koronavirusit

Pas pak ditësh, gjermania CureVac do të komunikojë rezultatet e testeve të saj klinike për një vaksinë të re premtuese mRNA të zhvilluar në Evropë Gjatë gjashtë muajve të fundit, miliona njerëz kanë marrë vaksina mRNA të Pfizer-BioNTech

Vaksinat e shumta të Kubës

Studiuesit kubanë janë në punë mbi pesë vaksina eksperimentale, të cilat qeveria shpreson të mundë t’i eksportojë, por që tani për tani janë shihen me një farë skepticizmi Kuba mund të bëhet një nga vendet më të vogla në botë që ka

Si ja doli Mbretëria dhe Bashkuar

Të bëhej një nga vendet evropiane me shifrat më të mira ndaj koronavirusit, pas katastrofës së qeverisë Johnson në muajt e parë të vitit 2020 Midis 19 dhe 25 marsit në Mbretërinë e Bashkuar vdiqën rreth 520 persona, shkaku i së cilës iu