- SPONSOR -


- SPONSOR -

Browsing Category

KURIOZITETE

Profecia misterioze e Nostradamusit për Putinin

Ja profecitë tronditëse të Nostradamusit për Putinin dhe luftën që po kërcënon botën tonë Michel de Nostredame, i njohur si Nostradamus, konsiderohet botërisht si shkrimtari më i famshëm i profecive, të gjitha të mbledhura në librin e tij…

Kush e shpiku çakmakun?

Nga i pari i realizuar më 1823, që i ngjante një llambe tavoline, tek modelet e njëpërdorimshe të Bic: ja historia e çakmakut Ai që konsiderohet zyrtarisht si çakmaku i parë u realizua më 1823 nga kimisti gjerman Johann Wolfgang