Tralala zura një galë

Vehap KOLA

Mbyllja e biznesit për 3 muaj na polli vetëm papunësinë dhe falimentimin e bizneseve.

Rreth 50 mijë shqiptarë kanë mbetur të papunë DHE 54% më shumë biznese të falimentuara sivjet.

Dhe efekti në menaxhimin e pandemisë ZERO.

Opozita duhet të përgatisë urgjent programin e rigjallërimit të këtyre bizneseve.

Sepse pjesa dërrmuese e vendeve të humbura të punës vijnë nga bizneset familjare.

Ndërkohë Rama ka fituar minimumi 100 mijë armiq.

74 mandatet t’i shohë të përmbysura në 47 edhe i ka tepër.


Ju, sigurisht, jeni të lirë t'i përdorni materialet tona, por në çdo rast duke cituar medien dhe autorin.
Ju gjithashtu mund të lexoni
VINI RE: Disa materiale në këtë hapësirë janë marrë nga interneti, duke u vlerësuar si në përdorim publik. Nëse subjektet e pranishme në foto ose video, apo autorët do të kenë diçka në kundërshtim me publikimin, do të mjaftojë të kërkojnë heqjen duke dërguar një email në: kontakt@gazetatjeter.com. Ne do të marrim masa sa më shpejt të jetë e mundur.