- SPONSOR -


- SPONSOR -

Browsing Category

Muzikë

600-vjet, historia e një kënge shqiptare

O e bukura MORE Cë kur të lje (lashë) Më nigjë të pe Atje ku unë zotin-tatë Atje kam u mëmën time Atje ku u tim vëlla ‘O e bukura More Cë kur të lje (lashë) Më nigje të pe Kjo këngë mërgimi, kaq e njohur dhe e