GazetaTjeter.com
Analiza e lajmit


Kliko për më shumëKliko për më shumë

Kërkon divorcin 2 ditë pas dasmës… “Nusja ishte burrë”

Divorc në kohë rekord për një 31-vjeçar, i cili pasi u martua, kuptoi se ishte mashtruar: gruaja me të cilën ishte martuar, në të vërtetë, ishte në të vërtetë një burrë

Një ngjarje e pabesueshme ndodhi në Indonezi: portali IndoZone tregon historinë e Muhut, një të riu që ishte martuar me 25-vjeçaren Mita, për të zbuluar më pas se i kishte thënë “po” një burri. Drejt gabimit, padyshim e çoi nxitimi: ishin njohur në Facebook në fillim të majit dhe filluan të takoheshin pak javë më vonë. “Ishim takuar për herë të parë për një kafe, nuk dyshoja për asgjë dhe kisha filluar të dashurohesha, kështu që vendosëm të martohemi menjëherë”, tregon sot djaloshi.

As të ftuarit në dasëm, të zhvilluar në qytetin e Kediri, nuk kishin dyshuar për asgjë. Problemet e para erdhën natën e parë pas dasmës, kur Mita nuk pranoi të bënte seks me burrin që sapo ishte martuar. I njëjti kopjon edhe të nesërmen, dhe pikërisht në atë moment, pak a shumë është e qartë se si, Muhamedi 31-vjeçar kishte zbuluar se ishte martuar me një burrë. Por deri sa u zbulua e gjithë meseleja dhe gjërat filluan të viheshin në lëvizje, Mita zhduket pa lënë gjurmë.

31-vjeçari më pas shkoi në komisariat për të denoncuar mashtrimin e burrit që pa e dityur kishte çuar në altar për t’u martuar: emri i tij i vërtetë është Adi dhe ai tashmë është gjetur dhe ndaluar nga policia. E pashmangshme edhe kërkesa zyrtare për divorc. / gazetatjeter.com


Ju, sigurisht, jeni të lirë t'i përdorni materialet tona, por në çdo rast duke cituar medien dhe autorin.
Ju gjithashtu mund të lexoni
VINI RE: Disa materiale në këtë hapësirë janë marrë nga interneti, duke u vlerësuar si në përdorim publik. Nëse subjektet e pranishme në foto ose video, apo autorët do të kenë diçka në kundërshtim me publikimin, do të mjaftojë të kërkojnë heqjen duke dërguar një email në: kontakt@gazetatjeter.com. Ne do të marrim masa sa më shpejt të jetë e mundur.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More