Follower fake, Vipat dhe influencer që kanë më shumë në Instagram

Sëmundja e follower fake godet edhe personazhet e famshëm: ja kush ka më shumë

Kur në rrjetet sociale ndodh të shihni profile të njerëzve me shumë ndjekës, është gjithmonë mirë t’i bësh vetes një pyetje: sa prej tyre janë të vërtetë dhe sa janë fals, e ndoshta edhe të paguar? Dhe ki parasysh, kjo situatë nuk ndodh vetëm me pseudo influencer që fshihen në rrethin tuaj të të njohurve (pikërisht, në fakt, të atyre që vetëm për të parë disa qindra pëlqime më shumë nën fotot e tyre, do t’i shisnin shpirtin djallit, po, por edhe rrobat duke qenë se 3 herë në 4 pozojnë me brekë). As VIP-at nuk përjashtohen nga e gjithë kjo. Fastshots ka zbuluar 25 account kryesorë me përqindjen më të lartë të follower fake.

1. Vendi i parë për Kylie Jenner. Nga 223.5 milionë follower të tij në Instagram, 63,697,500 janë account fake. Një 40% i mirë followers fake, të cilëve iu shtohen 28.50% e account të dyshimta. Çfarë trishtimi.

2. Medalje argjendi për motrën e tij Kendall Jenner. Nga 157.6 milionë follower të tij në IG, 42,867,200 janë account fake, ose 37% e totalit.

3. Në vend të tretë Blake Lively, Serena e Gossip Girl. Me 28.3 milionë follower nga të cilët 27% janë të dyshimtë dhe 37% fake.

4. Në vendin e katërt Justin Bieber: 168.7 milionë follower ndjekës gjithsej për yllin e popit, nga të cilët 45.380.300 janë fake. E barabartë me 37% pra, siç raportohet nga SkyTg24.

5. Në vend të pestë është Rihanna me 36% profile fakë.

6. Ndërsa në vendin e gjashtë ish-One Direction, Zayn Malik me 35% profile fake.

7. Kim Kardashian është në vendin e shtatë, me 212.3 milionë follower nga të cilët 54.348.800 duket se janë fake. Që janë 34% e follower.

8. Në vendin e tetë është LeBron James. 81.7 milionë follower nga të cilët 20.588.400 fake. Kështu, fake janë 34% e numrit të përgjithshëm të ndjekësve të tij.

9. Vendi i nëntë për Kourtney Kardashian, me 115 milionë ndjekës nga të cilët 28,865,000 fake. (34%).

10. Vendi i dhjetë për këngëtarin dhe reperin Bad Bunny: 31.7 milionë janë ndjekësit e tij në Instagram, por nga këta plot 7.925.000 do të ishin fake (baraz me 33%).


Ju, sigurisht, jeni të lirë t'i përdorni materialet tona, por në çdo rast duke cituar medien dhe autorin.
Ju gjithashtu mund të lexoni
VINI RE: Disa materiale në këtë hapësirë janë marrë nga interneti, duke u vlerësuar si në përdorim publik. Nëse subjektet e pranishme në foto ose video, apo autorët do të kenë diçka në kundërshtim me publikimin, do të mjaftojë të kërkojnë heqjen duke dërguar një email në: kontakt@gazetatjeter.com. Ne do të marrim masa sa më shpejt të jetë e mundur.