GazetaTjeter.com
Analiza e lajmit


Kliko për më shumëKliko për më shumë

Kanibali i portës karshi

Tmerr në Richmond, të Virginia, SHBA ku një 37vjeçar ka vrarë gjyshen 90 vjeçe për t’i ngrënë trupin më pas: kur të hënën policia mbërriti në vendin e ngjarjes, gjeti aty Dwayne Wallick i përkulur mbi kufomën e Ruby Wallick, duke u përgatitur të gëlltisë mishin e saj.

Policia ka përdorur pistoletat taser për ta paralizuar atë, i cili më pas u prangos dhe u dërgua në spital për një vlerësim psikiatrik: menjëherë më pas do të dërgohet në burgun Martinez në pritje të procesit për vrasje.


Ju, sigurisht, jeni të lirë t'i përdorni materialet tona, por në çdo rast duke cituar medien dhe autorin.
Ju gjithashtu mund të lexoni
VINI RE: Disa materiale në këtë hapësirë janë marrë nga interneti, duke u vlerësuar si në përdorim publik. Nëse subjektet e pranishme në foto ose video, apo autorët do të kenë diçka në kundërshtim me publikimin, do të mjaftojë të kërkojnë heqjen duke dërguar një email në: kontakt@gazetatjeter.com. Ne do të marrim masa sa më shpejt të jetë e mundur.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More