GazetaTjeter.com
Analiza e lajmit

Seksi i yjeve: kur të famshmit “nxjerrin numrat”

Nga Heidi Klum, e cila bën dashuri “të paktën 5 herë në ditë” te Paris Hilton, e cila ka patur “edhe 20 burra në natë”, ja, në shifra, rrëfimet më erotike të VIP-ave

Laura DANI – Rrëfimi për botën i bëmave midis çarçafëve është një nga hobi i preferuar i VIP-ave. Por vitet e fundit shumë celebs kanë dhënë pak më shumë sesa numra. Duke i bërë të ditur të gjithëve edhe herët e marrëdhënieve seksuale. Njëra, që punon shumë, e pranon vetë “me gra, burra dhe madje vetëm”, është Cameron Diaz. Aktorja dyzet e shtatëvjeçare nuk e fshehur kurrë “fiksimin” e saj për seksin: “Bën mirë për shëndetin dhe çlirimin shpirtëror. Dhe kur je në krizë, ta bësh disa herë në ditë ndihmon goxha. Unë jam gjithmonë në lëvizje, nga një sheshxhirim në tjetrin. Nuk mund ta imagjinoni sa herë kam marrë aeroplanin pas një dite të mbushur me punë vetëm për të shkuar te partneri im”.

Akoma më e ‘tërbuar’ qenkësh Heidi Klum: “Bën dashuri të paktën pesë herë në ditë sepse është e bindur që seksi e mban të re”, ka rrëfyer një mik i supermodeles për revistën amerikane National Enquirer. Nëna e katër fëmijëve, me dy divorce, 46-vjeçarja, tani e martuar me tridhjetë vjeçarin Tom Kaulitz, kitarist i Tokio Hotel, mban edhe një ditar sekret në të cilin shënon cilësinë e hamshorëve të rradhës: “Heidi ka një libër në të cilin jep pikët për partnerët bazuar në vendet nda më të ndryshëm: brenda makinës, në ulësen e tualetit, brenda një dollapi”, rrëfën i zakonshmi mik fjalaman.

Asgjë në krahasim me numrat rekord të 51-vjeçares Marilyn Manson. Rocker ka thënë se nevojiten “kongrese seksuale”, siç i quan ai, “pesë deri në dhjetë herë në ditë”. Ndërsa Paris Hilton, e bindur që seksi është “një gjë e mrekullueshme dhe, nëse ka mundësi, mbështetur pa hezitim”, ajo rrëfen se në të kaluarën ka mundur të ketë brenda një nate, “edhe më shumë se 20 burra”.

Për të ulur mesataren numerike të epsheve të të famshmëve mendon Lorella Cuccarini, 54 vjeçe, duke i rrëfyer botës se me burrin e saj, gjashtëdhjetë e pesë vjeçarin Silvio Testi, “një burrë-burrë që di të marrë iniciativën dhe të krijojë atmosferë», e bën “dy herë në javë”. Pak pas deklaratave të saj vijnë ato të Francesca Neri, 56 vjeçe: «Claudio (Amendola, ed) dhe unë e bëjmë të paktën tre herë në javë. Kam lexuar që Cuccarini e bën atë dy herë në javë , madje ajo është kërcimtare. Për t’u mbajtur mirë, pra, duhet bërë më shumë se ajo. Maksimalisht e bëjmë një herë në ditë, nuk kemi më moshë”.

You might also like