Browsing Category

GOSSIP

Hugh Granti më i famshëm, që e njohin thuajse të gjithë, është ai i Notting Hill dhe Four Weddings and a Funeral. Janë dy, sigurisht, por ngjajnë shumë: të dy janë personazhe shumë britanikë në vetvete, të sjellshëm dhe të ngathët, të pashëm dhe beqarë, të ëmbël dhe sarkastikë. Por ka edhe të
Read More...

Adam Levine, fundi i një seks-simboli?

Frontmani i Maroon 5, në videon (fringo të re) «Nobody’s Love», debuton me një look të re. Dhe, me mjekër, me kokë të rruar dhe këmbë zhveshur, ai duket të jetë vite drite larg titullit si “burri më seksi në botë” që i atribuohej më 2013