GazetaTjeter.com
Analiza e lajmit
Browsing Category

Këshilla

Yoga ul dhimbjen e kokës më shumë se ilaçet

Yoga mund të ndihmojë në kontrollin e dhimbjeve të kokës më mirë sesa ilaçet vetëm. Kjo është ajo që del nga një studim i kryer nga India Institute of Medical Science në New Delhi (Indi) në mbi 114 persona me dhimbje koke episodike (4

Të postosh selfie të përpunuara, shton ankthin

Postimi nëpër rrjetet sociale i selfieve të përpunuara me aplikacione speciale me qëllimin për të përmirësuar pamjen tuaj rrit rrezikun e pësimit të çrregullimeve të ngrënies, ankthit dhe depresionit. Kjo është demonstruar nga një